Top
 

El Catllar

Turisme al Baix Gaià / El Catllar
escut-catllar

El Catllar

web: www.elcatllar.cat  // e-mail: info@elcatllar.cat // telf.: 977 653 101 // gentilici: Catllarenc, catllarenca  // territori: 26,4 km² // habitants: 4.475 hab. (2019) // CP: 43764

El Catllar, pel seu entorn i proximitat a Tarragona, és un municipi eminentment residencial. El seu terme és travessat pel riu Gaià. Del patrimoni arquitectònic cal destacar-ne l’església parroquial, magnífic edifici setcentista (1776-1790) dels arquitectes Joan A Rovira i Josep Prat i Delorta, i el castell, documentat ja al s. XI. La fortificació, consolidada recentment, s’alça sobre les restes d’un poblat de l’edat de ferro (s. VII aC), conserva dues torres, la muralla perimetral amb fossat defensiu i un esplèndid pou de glaç del 1687. Actualment acull el Centre d’interpretació dels castells del Baix Gaià.

El municipi, entre altres, també compta amb importants jaciments prehistòrics, les dues fàbriques (arquitectura industrial s. XVIII i XIX) i l’Agulla (s. XIV-XV), element d’enginyeria hidràulica.


SERVEIS

SERVEIS

 

Ajuntament:  977 653 101 | Pl. de la Vila, 1


Assistent social: 977 653 687


Biblioteca Municipal: 977 653 742 | Av. Catalunya, 10


Centre Cultural: 977 653 669 | Av. Catalunya, 10


Centre d’Interpretació dels Castells del Baix Gaià: 600 460 488 | 977 653 668 | Carrer de la Quintana del Castell, s/n


Consultori Mèdic: 977 653 675 | Av. Catalunya, s/n


Escola de Música: 977 653 101 | Av. Catalunya, 3


Farmàcia Rosique Román: 977 653 381 | Av. Catalunya


Institut-Escola L’Agulla: 977 653 501 | Camí de Tarragona, s/n


Jutjat de Pau: 977 653 101


Llar d’Infants: 977 654 962 | C/ França, s/n


Parròquia Sant Joan Baptista: 977 653 139 | Pl. de l’Església


Piscines: 977 653 867 | Torre d’en Guiu


Vigilants municipals: 619 042 538


CASTELL
castell-catllar

Castell del Catllar

Segle XI-XIII

El castell del Catllar s’alça damunt de les restes d’un poblat fortificat de l’edat del ferro (S. VII-V a.C.), en un turó que domina un dels meandres del riu Gaià. L’estructura actual és el resultat del seu creixement a partir d’una muralla i torre primigènies a les que s’hi van afegint dependències, principalment entre els segles XIII i XVI; és en aquest darrer segle quan el castell experimenta el seu creixement més notable, quedant configurat com una edificació amb fossat, de planta triangular, perímetre murallat amb dues torres a la façana principal i l’interior articulat per un pati central.

MÉS CASTELLS
RUTES

Alts de la Bassa Closa

Un paisatge agrícola de secà, on els camps conreats s’alternen amb d’altres erms o abandonats i boscos de pi blanc. Tot plegat lligat per una xarxa de camins, vells i moderns.

  • Ruta circular
  • Dificultat: mitjana
  • Longitud: 10,40 km
  • Desnivell positiu: 250 m
  • Durada: 2h 55′ a peu – 1h 30′ en bicicleta

Accedeix a les rutes: http://naturalocal.net/municipi/itineraris/el-catllar/89


Camí a Sant Simplici

Anem del castell del Catllar fins a Sant Simplici, dos fonamenals miradors. L’entorn de la desapareguda torre de guaita de Sant Simplici va ser freqüentat per albiradors de pirates als segles XVI i XVII.

  • Ruta circular
  • Dificultat: fàcil
  • Longitud: 11,5 km
  • Desnivell positiu: 190 m
  • Durada: 2h 30′ a peu – 1h 30′ en bicicleta

Accedeix a les rutes: http://naturalocal.net/municipi/itineraris/el-catllar/89


Camí fondo de Mas Pasqual

Itinerari que ens permet el pas per antics camins amb restes de murs de pedra seca. Passa per una de les zones amb més densitat del terme, com la masia de Manyer. També es passa a frec de la bassa temporal de la Plana.

  • Ruta circular
  • Dificultat: fàcil
  • Longitud: 8 km
  • Desnivell positiu: 125 m
  • Durada: 2h 30′ a peu – 1h en bicicleta

Accedeix a les rutes 


Itinerari per la conca del Gaià

Camineu per la part nord del terme, per l’ermita de Sant Ramon i pinedes, allà on abundava la vinya i els marges de pedra seca. A la presa de l’embassament del Gaià fa bo de badar per intentar clissar-hi ocells, i per la zona humida del Catllar, on també pot ser interessant observar les tortuges de rierol.

  • Ruta circular
  • Dificultat: fàcil
  • Longitud: 6,20 km
  • Desnivell positiu: 150 m
  • Durada: 2h a peu – 45′ en bicicleta

Accedeix a les rutes


Masos de conreu

Els antics i gairebé desapareguts masos, amb les seves masies, terres de conreu i boscos protagonitzen la ruta. Passem per urbanitzacions allunyades del nucli urbà, hi arribem a través de camins i carrerades que, entre murs, han guiat el bestiar del mas a la pastura i conduït els carros de la masia a la població.

  • Ruta circular
  • Dificultat: fàcil
  • Longitud: 10 km
  • Desnivell positiu: 227 m
  • Durada: 2h 30′ a peu – 1h 30′ en bicicleta

Accedeix a les rutes: http://naturalocal.net/municipi/itineraris/el-catllar/89


LLOCS D'INTERÈS

Castell del Catllar - Centre d'Interpretació dels Castells del Baix Gaià
010-EL-CATLLAR-03022011-1200x818

Activitat: Visita | Horari: Laboral

El castell s’alça damunt de les restes d’un poblat fortificat de l’edat del ferro (segles VII al V a.C.), en aquest turó que domina un dels meandres del riu Gaià. Tot i que la documentació escrita situa els seus inicis al segle XI, moment en que el riu era el límit o frontera entre els comtats catalans i el regne de l’Al-Andalus, les excavacions arqueològiques realitzades indicarien que els orígens de la fortificació es trobarien en època musulmana o fins i tot anterior. L’estructura que s’observa actualment és el resultat del seu creixement a partir d’una muralla i torre primigènies a les que s’hi van afegint dependències principalment entre els segles XIII i XVI; és en aquest darrer segle quan el castell experimenta el seu creixement més notable, quedant configurat com una edifici amb fossat, de planta triangular, perímetre murallat amb dues torres a la façana principal i l’interior articulat per un pati central.

L’any 2002 l’Ajuntament del Catllar va adquirir la propietat de l’edifici i va iniciar els treballs d’excavació arqueològica, recuperació i consolidació. El castell del Catllar és el Centre d’Interpretació dels Castells del Baix Gaià i forma part de la Ruta dels Castells de Frontera.

El castell del Catllar es pot visitar durant tot l’any amb visita guiada, que inclou la projecció de diversos audiovisuals.

Podeu consultar horaris i fer la reserva en línia a elcatllar.cat

Durant la temporada d’estiu s’ofereixen visites nocturnes els divendres i durant el curs escolar, visites de escoles i instituts. El Castell és un espai monumental que acull diverses iniciatives durant l’any, com els Concerts a la Terrassa del Castell o el Cicle de Conferències d’Història.

Embassament i Vall del riu Gaià
embassament

L’embassament es troba a la part nord-est del municipi, a tocar dels termes municipals de Renau i Vespella de Gaià. El pantà fou construït a mitjans dels anys 70 per tal de subministrar aigua al complex petroquímic de Repsol. Des d’aleshores el cabal del riu Gaià fins la desembocadura s’ha vist estroncat, i l’entorn ha perdut una part del seu encant natural, si bé avui en virtut de l’acord ACA-Repsol, s’ha pogut recuperar un mínim cabal mediambiental. Un cop deix l’embassament el riu transcorre encaixonat gairebé fins al nucli urbà de la vila, constituint un espai natural i paisatgístic d’interès. Prop del nucli urbà, al costat de l’antiga fàbrica paperera, hi ha una zona humida representativa de les comunitats interiors mediterrànies, que s’alimenta bàsicament de l’aigua del cabal de manteniment o cabal ecològic que s’allibera des de l’embassament del Gaià, a uns dos quilòmetres aigües amunt. Pel que fa a la fauna, algunes espècies d’ocells viuen i nidifiquen en aquesta zona humida, com ara la gallineta d’aigua, el rascló i l’ànec collverd. Dins d’aquest projecte de millora d’hàbitats de la zona humida, s’ha impulsat el retorn de la tortuga de rierol al municipi del Catllar amb l’alliberament de diversos exemplars que, a mig termini, esperem que formin un nucli de població.

Pou de glaç
interior pou

Activitat: Visita

El pou de glaç es troba dins el recinte del Castell. Va ser construït el 1687, excavat a la roca natural i cobert amb una cúpula de pedra. Les mides originàries eren de 9 metres d’alçada per poc més de 8 metres de diàmetre, si bé quan deixà de funcionar se’n rebaixà l’interior i actualment té una alçada d’11,5 metres. La finalitat del pou era la de conservar la neu o el glaç per refrescar la beguda, sobretot l’aigua i el vi, alhora que s’emprava també per a usos medicinals com fer baixar la febre, antiinflamatori o analgèsic. Els pou de glaç va deixar de funcionar cap a mitjan del segle XIX.

Ermita de Sant Ramon de Penyafort
ermita de St Ramon de Penyafort Baixa

Activitat: Visita

Es troba situada a uns 500 m. del nucli urbà de la vila, riu amunt. Consta d’una capella d’una sola nau, amb un campanar d’espadanya i una sagristia adossada. Segons consta en el document de donació a l’ajuntament, va ser construïda l’any 1603. Posteriorment, el 1835 fou desamortitzada i, en ocasió de la primera guerra carlina, fou convertida en lloc fortificat. Actualment està totalment rehabilitada. Des d’aquest lloc es tenen unes boniques vistes de la població.

Església Parroquial de Sant Joan Baptista
esglesia_2

Activitat: Visita | Horari: Parroquial

La perfecció geomètrica del seu projecte i l’exquisida execució de l’obra fan d’aquest temple un dels edificis religiosos més importants de la seva època al Camp de Tarragona. Construïda entre 1776 i 1790, s’aixecà al mateix lloc que ocupava l’anterior temple romànic. L’autor de la traça original fou Joan Antoni Rovira i Fraga, amb la posterior intervenció, sobretot en el campanar, de Josep Prat i Delorta; ambdós, arquitectes de primera línia en aquell moment. El director de l’obra fou el també arquitecte Josep Carafí. De notables dimensions, és de planta de creu llatina amb creuer i cimbori. La façana, de carreus de pedra, és molt estilitzada, amb un cos avançat que s’uneix al principal mitjançant parets còncaves i s’acaba en frontó triangular. A cada costat de la portalada hi ha un escut tallat en pedra amb les armes de la vila i del comte de Santa Coloma, respectivament. El campanar, admirable pel seu disseny, exquisit i airós, és un element primordial de l’església. Té un primer cos de planta quadrada, un segon vuitavat amb esveltíssims finestrals, i un tercer també vuitavat i de diàmetre més petit, amb balconets davant de cada finestral; l’acabament és una cúpula acampanada barroca molt gràcil amb òculs ovalats profusament decorats.

L’interior es pot visitar amb visita concertada, trucant al telèfon 600 460 488 o enviant un correu electrònic a castell@elcatllar.cat

Jaciment Prehistòric Els Vinyets
els vinyets

Activitat: Visita | Horari: Permanent

S’hi han localitzat les restes de població humana més antigues documentades al municipi, datat entre 175.000 i 350.000 anys, corresponents al període del plistocè mitjà. Ha estat objecte de diverses excavacions dirigides pel laboratori d’Arqueologia de la Universitat Rovira i Virgili, amb la col•laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament. Es troba situat en un antic meandre del Gaià, al nord del nucli urbà.

Jaciment prehistòric La Cativera
La cativera

Activitat: Visita | Horari: Permanent

Jaciment en abric situat vora el riu Gaià, a la confluència amb el barranc de la Cativera, amb una seqüència estratigràfica excepcional per al coneixement de l’etapa de transició de les darreres societats de caçadors-recol•lectors a les societats productives, del paleolític superior al neolític (epipaleolític), a nivell de Catalunya. Resta pendent de noves excavacions per determinar-ne el seu abast.

Jaciment Prehistòric Poblat dels Manous
poblat manous

Activitat: Visita | Horari: Permanent

Situat al sud est del terme municipal, coincident en la època amb el de la Cativera, la seva activitat es concentraria en les darreres fases de l’epipaleolític. Es tracta d’un jaciment a l’aire lliure. També s’hi ha trobat mostres ceràmiques del període iber.

L'Agulla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Activitat: Visita | Horari: Permanent

Es tracta d’un monòlit situat a pocs metres del nucli urbà de la vila, a l’est de la població, fet de pedra i morter de calç, de 12 metres d’altura. Es tenen dades de la seva existència al segle XIV. És un element d’enginyeria hidràulica que presumiblement controlaria la pressió d’una canonada d’aigua. Actualment aquest tipus d’elements es denominen torres d’equilibri.
Actualment tot el complex està en estat ruinós però pendent de rehabilitació per a donar vida a un projecte de cohabitatge.
Mostra Etnogràfica
Mostra baixa

Activitat: Visita | Horari: Permanent

Sala situada a la Cooperativa Agrícola del Catllar, al carrer Onze de setembre, 5-7. S’hi poden veure diferents eines del treball al camp i la vida a pagès, que va recollir durant la seva vida Lluís Anglès Ferré, veí del Catllar, i que han estat cedides per part de la seva família.

La Mostra es pot visitar gratuïtament demanant la clau a l’Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola o contactant amb la guia del castell. També es pot visitar amb visita concertada trucant al telèfon 600 460 488 o enviant un correu electrònic a castell@elcatllar.cat

La Fàbrica del Catllar
la fabrica

Activitat: Visita | Horari: Permanent

Consta de dos edificis fabrils situats a la vora del riu, prop del nucli urbà, l’antic molí paperer de mitjan segle XVIII i la fàbrica paperera de mitjan segle XIX, ambdós magnífics exemples de l’arquitectura industrial d’aquesta època i, al seu moment, veritables motors de l’activitat econòmica de la vila. En el mateix recinte també hi ha un molí fariner del segle XIII. En el conjunt hi ha dues xemeneies monumentals, tronco-piramidals de planta quadrada i de diferent alçada. S’hi fabricà paper fins l’any 1912, esdevenint després fàbrica tèxtil. L’any 1914 s’hi instal•là una central elèctrica, que subministrava electricitat a diversos municipis i que funcionà fins l’any 1972. L’any 1975, amb la crisi del tèxtil, la fàbrica tancà.

La Torre d'en Guiu
torre-den-guiu_750x500

Activitat: Visita | Preu: Permanent

Antiga torre de defensa de planta circular pertanyent a la línia defensiva del Gaià, del segle XI. Construcció actualment desapareguda, però per analogia, de semblants característiques que les existents a la Riera de Gaià (torre de l’Abella), a Tarragona (Sant Simplici) i Ardenya (l’Alzineta). Actualment dóna nom al parc municipal situat al costat de la llera del riu.

És un espai ideal per a les famílies amb mainada, gràcies a un complet parc infantil i taules de pícnic sota una arbreda. Disposa d’un servei de bar i restauració. També s’hi pot practicar tennis, pàdel, ping-pong i petanca i gaudir de la piscina a l’estiu. Finalment, hi ha una carpa on se celebren molts actes durant la Festa Major.

Nucli del Catllar
nucli

Activitat: Visita | Horari: Permanent

La vila del Catllar va néixer a redós del seu castell durant la segona meitat del segle XII. Des d’abans de l’any 1340 era closa per un mur amb tres portals: el del pou, el de l’hospital i el de Tarragona. A més de l’església parroquial i del castell, sens dubte els edificis més importants de la vila i que configuren la imatge visual que hom té de la població, a l’interior del que constituïa la vila closa, existeixen diverses cases particulars de prou interès, algunes del segle XVI, i sobretot del XVIII i XIX, durant els quals la vila va experimentar un fort creixement demogràfic.

Pont del Ferrocarril
Foto pont baixa

Activitat: Visita | Horari: Permanent

Important construcció d’enginyeria civil executada durant el darrer terç del segle XIX. Formava part de la línia del ferrocarril Madrid-Saragossa-Barcelona, actualment en desús. Aquesta estructura es dissenyà per salvar el riu Gaià.
Actualment forma part d’un paisatge recuperat, amb passarel·les que salven el riu Gaià i la reclosa inundada de davant la Fàbrica. Camins que permeten gaudir de passejades saludables.
Poblat protohistòric de l'Era del Castell segles VIII-V a.C.
poblat de l'era del ferro

Activitat: Visita | Horari: Permanent

Es tracta d’un assentament molt important, amb restes de forats per plantar els pals dels sostres de cabana del Bronze final (s. VIII a.C) i amb estructures d’hàbitat en pedra ben organitzades, datades de l’Era del Ferro. Ocupava el turó del que després seria el castell. Avui dia es pot apreciar aquestes restes des de la terrassa d’aquets.

ON DORMIR?

Alejandro David Bilbao Carrasco (Habitatge d’ús turístic) HUTT-053467-47

622 001 178
C/ Pi i Maragall, 4 Urb. Mas Vilet dels Pins
alejandrobil@yahoo.com.ar
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Ana Belén Lorente López (Habitatge d’ús turístic) HUTT-033844-34

696 350 625
Av. Països Catalans, 3 Urb. Mas Cargol
ablltgn@hotmail.com
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Angos Mirantes (Habitatge d’ús turístic) HUTT-000094

977 626 424
C/ Berenguer de Recasens, 13 Urb. Parc Llevant
beiredangos@terra.es
Turisme rural

Antonio Castilla Bru (Habitatge d’ús turístic) HUTT-042072

654 555 591
C/ Martí i Pol, 23 Urb. Parc de Llevant, 2
info@tgluxe.es
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Aparcament d’autocaravanes (5 places)

Riba del riu Gaià, davant la Torre d'en Guiu
Càmpings

Ca Xacó, CB (Habitatge d’ús turístic) HUTT-051431-69

649 962 671
c/ de França, 56-58
neusbm@yahoo.es
Agències de lloguer d'apartaments turístics

El Petit Refugi (Habitatge d’ús turístic) HUTT-052916-39

667 391 334 / 654 957 221
C/ Angel Guimerà, 3
pzrieracarla@gmail.com
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Habitatge d’ús turístic HUTT-007992

655 716 903 / 616 795 013
C/ Romaní, 32 Urb. Espai Tarragoní
dcastilloma@hotmail.com
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Habitatge d’ús turístic HUTT-010714

654 214 262 / 610 084 281
C/ Anselm Clavé, 32 Urbanització Mas Vilet dels Pins
rosorsan@peusa.cat
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Habitatge d’ús turístic HUTT-011542

679 768 905
C/ de Joan XXIII, 18 Urb. Mas d'Enric
paugem86@hotmail.com
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Habitatge d’ús turístic HUTT-011606

972 211 059
Polígon 6, Parcel·la 64 Coll Canut
celia.lengle@gmx.net
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Habitatge d’ús turístic HUTT-011966

636 234 848
Polígon 18, Parcel·la 38
pablo_suarez_@hotmail.com
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Habitatge d’ús turístic HUTT-047302-79

619 989 278 / 617 865 025
C/ de Lluís Companys, 4
lfortuny@copc.cat
Agències de lloguer d'apartaments turístics

José M. Adam Juanos (Habitatge d’ús turístic) HUTT-030335-85

977 626 482
C/ Mare de Déu de Montserrat, 39-41 Urb. Esplai Tarragoní
josep.adam@gmail.com / xavier.adam@redamc.com
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Marcel Jordà Ané (Habitatge d’ús turístic) HUTT-041026-58

620 152 325
C/ Mare de Déu de Montserrat, 9 Urb. Esplai Tarragoní
mjordaa@gmail.com
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Mas de Neri (Masia / Habitatge d’ús turístic) HUTT-013634

661 265 747
Polígon 18, Parcel·la 52
rena@masneri.es
Turisme rural

Mas de Ventós (Allotjament rural / Masoveria) PT-000310

665 519 010
Camí Mas de Neri, s/n
maselventos@gmail.com
Turisme rural

Mas Fau (Allotjament rural / Masoveria) PT-000169

977 260 244 / 658 797 344
Camí del Corral del Neri - Polígon 25, Parcel·la 132
www.masfau.com
mas_fau@hotmail.com
Turisme rural

Mas Miró (Allotjament rural / Masia) HUTT-011604

674 558 608
Ctra. del Pont d'Armentera, Km. 10,3
ricardcliment5@gmail.com
Turisme rural

MEMATI SL (Masia / Habitatge d’ús turístic) HUTT-030729-42

(376) 374 022 / 629 536 705 / 977 611 179
Mas Benet. Pol. 25, Parc 148
titoumarie@hotmail.com
Agències de lloguer d'apartaments turístics

Patrimoni Albegar S.L. (Habitatge d’ús turístic) HUTT-001COM

932 633 551 / 661 464 147
Polígon 4, Parcel·la 18 Mas de Tarres
albergar2@hotmail.com
Agències de lloguer d'apartaments turístics
.

ON MENJAR?

Bar Cooperativa

977 653 789
C/ Onze de Setembre, 7
www.barcooperativa.cat
info@barcooperativa.cat
Tradicional

Bar Deportivo

642 386 518 / 642 747 583
Av. Catalunya, 2A
mihaigasca05@hotmail.com
Tradicional

Bar Enri

630 164 056
C/ Major, 20
Tradicional

Bar Los Mellys

977 653 366
Av. Catalunya, 4 Local 2B
Bar

Bar-restaurant Can Pallàs

977 653 354 / 639 915 877
Ctra TP-2039, Urb. Cocons
pallassaura@hotmail.com
Tradicional

Bar-restaurant Celler de l’Àvia

977 653 258
Av. Catalunya, 17
www.cellerdelavia.com
cellerdelavia@hotmail.com
Tradicional

Cal Siscu

977 627 012
C/ Solsonès, 4 Urb. Pins Manous
Tradicional

Catering Joan Domingo Domingo

977 653 095
Jaume I, 25
www.cateringdomingo.com
kateringdomingo@gmail.com
Tradicional

Golf Costa Daurada (Mas Maneguet)

685 290 000
Ctra. TP-2039, km. 2,7
www.restaurantgolfcostadaurada.es
info@restaurantgolfcostadaurada.es
Tradicional

Restaurant Mas de Teret Grupo Casablanca

629 777 444
Ctra. Pont d'Armentera
www.masdeteret.com
info@grupocasablancaevents.com
Tradicional

Torre d’En Guiu

625 559 725 / 697 700 032
Parc Municipal Torre d'en Guiu - Afores s/n
www.latorredenguiu-restaurant.com
info@latorredenguiu-restaurant.com
Tradicional
.

COMERÇ

Carnisseria Ca La Rita

Comestibles i carnisseria
977 653 320 / 626 891 419
C/ Major, 26
calarita1889@gmail.com

Centre Hípic El Catllar

Oci
687 469 909 / 627 539 492
Ctra. T-203 Km. 0,725
www.hipicatllar.com
distribuciones.geq@hotmail.com

Club de Golf Costa Daurada

Oci
977 653 361
Ctra. El Catllar-Tgna Km. 2,7
www.golfcostadaurada.com
club@golfcostadoradatarragona.com

Cooperativa Agrícola del Catllar

Cooperatives
977 653 329 / 977 653 807 (botiga)
C/ Onze de Setembre, 7

Cria Tortuga Mediterrània (Nucli Zoològic)

Oci
977 216 214
Partida Plana Polígon 18, parcel·la 20

Estanc i Loteria

Estanc i comestibles
977 653 093
Pl. de la Vila, 3
estancdelcatllar@gmail.com

Forn Nou

Productes artesanals
977 653 946
Av. Catalunya, 27
meriborrallo@gmail.co

Fruiteria i Queviures Herrerro: LA BOTIGUETA del Poble

Comestibles
609 689 849
C/ Onze de Setembre, 6 Baixos
antoniabatalla@icloud.com

Garden Tapioles (Gardens Grup La Rasa)

Productes Locals
977 652 547 / 646 075 040
Ctra. T-203 Km. 0,725

Granja-Escola Corral de Neri

Oci
649 846 862
Ctra. T-203 km. 1,8
www.granjaescolacorraldeneri.com
corralneri@gmail.com
.

MERCAT

Oci i cultura
Festes i tradicions

Imatges del Catllar